Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αντιμέτωπη με άλλες δύο αγωγές σε Ιταλία και Πορτογαλία η Apple λόγω του iPhone batterygate

*
Τα προβλήματα για την Apple και τις μπαταρίες των iPhone δεν έχουν τελειωμό, αφού καταναλωτές σε Ιταλία και Πορτογαλία κινούνται ακόμη εναντίον της. Στα τέλη του 2017, η εταιρεία παραδέχτηκε πως καθυστερεί τεχνηέντως τα παλαιότερα iPhone με μπαταρίες που έχουν μειωμένη απόδοση, οδηγώντας κι άλλο κόσμο στο να κινηθεί εναντίον της ακόμη και τώρα. Η ιταλική εταιρεία Altroconsumo που ειδικεύεται στα θέματα προστασίας καταναλωτών ετοίμασε αγωγή αναζητώντας αποζημίωση 60 ευρώ ανά αγορασμένη συσκευή που θα ανεβάσει το…κουστούμι για την Apple στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Μία αντίστοιχη ετοιμάζεται ήδη στην Πορτογαλία και ακολουθεί αυτές που έγιναν πρόσφατα από Βέλγιο και Ισπανία. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως η Apple κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Ιταλία λόγω λανθασμένων ισχυρισμών σε σχέση με την προστασία από το νερό των iPhone.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*